torstai 30. huhtikuuta 2015

Kysymyspostaus! Osa 2


Kuinka vanha olet?
Elokuussa 18-vuotta.

Mikä on hienoin kepparisi?
Omistani varmaan tällä hetkellä Uva. Susankin on kiva, mutta joudun varmaan tekemään hälle uudet korvat... Sukkaisista mahdollisesti Gamora on nyt lempparini.


Ratsastatko joka päivä kaikki kepparisi?
Hah, en todellakaan, en ratsasata niitä kaikkia edes joka kuukausi. : D Vähentynyt tuo ratsastelu muutenkin on, kerran silloin, toisen tällöin.

Oletko koskaan uittanut keppareita? Jos olet niin miten?
Olen, useita kertoja. Maalla meillä on oma rantakin, joten siellä ollessa sitä tuli tehtyä enemmän. Ihan kahlaamalla ja jos syvemmälle menee, niin sitten vaan pitää hevosen pinnalla ja sätkii jaloilla. : D Jos on yhtä surkea uimari kuin minä, kannattaa kokeilla niin, että hevonen on vaikka uimarenkaan sisällä aluksi.
Suttu uittaa omassa järvessä


Käytätkö uittamisessa hevosen pään veden alla? Oletko koskaan uittanut/aiot uittaa ensi kesänä keppareitasi niin että pää käy veden alla?
En, koska inhoan sitä kuivattelua. Nuorempana suojasin hevosen kaiken maailman koko hevosen hupuilla ja loimilla, ettei varmasti kastuisi. : D Oikeat hevosetkaan eivät juuri sukeltele (poikkeuksia kyllä on), niin en näe mitenkään tarpeelliseksi.
Hanna uittamassa ekalla leirillä.


Mitkä on ollu niitä kipinän hetkii jotka on pitäny sut mukana tässä harrastuksessa? Upein kokemus keppisten kaa? Hienoin keppihevosten kanssa koettu asia?
Jokainen kisapäivä, jolloin on nähnyt kättensä työn jäljen, tyytyväisiä ihmisiä ja iloisia, innostuneita kisaajia. Ne ovat minun huippuhetkiäni. Tietysti omiakaan onnistumisia ei kannata vähätellä, esimerkiksi tuo kouluratsastuksen SM-hopea oli ikimuistoinen kokemus. Myös kaikki uudet ystävät, joita harrastuksen myötä olen saanut, ovat tarjonneet upeita muistoja.


Ajattelitko koskaan lopettaa?
Njääh. Kaikilla on niitä hiljaisempia vaiheita, mutta en nyt ole sellaista suunnitellut. Kuitenkin minulla on iso osa yhdistyksen pyörittämisessä ja muussa, että ei minusta niin helposti eroon pääse. ; )

Vaikein asia keppistelyssä?
Jaa-ah. Keppihevosten teossa on omat vähän vaikeammat/tylsät asiat, samoin ratsastuksessa on kullakin vaikeutensa. Mutta ehkä keppistelyssä vaikeinta on hajanainen yhteisö. Koko harrastajakunnan yhteisissä asioissa on pakko ottaa huomioon kaikkien mielipiteet, eivätkä ne ole lähellekään yhteneviä.
Ootko pitänyt tätä harrastusta nolona?
En.

Jos saisit ilmaisen hevosen kenen se olisi?
Minulla on tieukka linja, ettei ulkopuolisten hevosia saa olla kuin maksimissaan kaksi tallissa. (Nyt olisi kyllä yksi paikka Woodiksen lähdettyä.) Jos pakko olisi joltain ottaa, niin se olisi sitten Sailan tai Lilyn hevonen.

Missi on tällä hetkellä ainut ulkopuolisen tekemä hevonen tallissa. Senkin voisin myydä hyvän kodin kohdalla. ; )


Ootko kade jollekin keppihevostelijalle?
No enpä juuri. Minusta se on aika epäkypsä tunne, tuo kateellisuus. Totta kai ihailen monien työtä ja taitoja, etenkin niitä, jotka osaavat toimia omalla tavallaan.
Oon kade näille pitkäkintuille, joilla on tarpeeksi pitkät jalat pompata. ; < Eiku. : D


Aiotko tehdä jatkossa ns. vinkkipostauksia?
Eiköhän niitä tule, jos vielä saa ideoita. : )

Milloin aloitit keppihevoset?
Talli on perustettu vuonna 2006, aloitin vähän sitä ennen. Keppihevosia minulla on ollut aina.

Tärkein keppihevosesi?
Kaikissa on jotain merkittävää, muuten myisin ne pois. Rose ja Kuunpoika kuuluvat kärkipäähän, samaten Moon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti