lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kohti SM-kisoja! Kysymyksiä?
Kisoihin on enää viikko. Voin kuulla kymmenien keppihevosharrastajien tuskailun... : D Keräsin tähän tuoreimpia julkaisuja SM-sivuilta, jotka ovat aikas keskeisiä. (Kaikki lainaukset: http://viuhku.net/sky/SM2015)

1. Esteradat on julkaistu.
Näin nopeana kommenttina sanoisin, että etenkin kaksi ensimmäistä luokkaa ovat teknisesti hyvin helppoja, niissä panostaisin vauhtiin ja nopeisiin teihin. Junnu on vielä melko helppo, muutamia minua miellyttäviä teknisiä ratkaisuja löytyy ja korkeimmat luokat alkavat olemaan ihan sopivan haastavalla tasolla.
Huomatkaa, että isompien luokkien radat ovat vaihtuneet!

"
30 cm
50 cm
70 cm, tehnyt Essi, Oona, Sohvi
Juniorestemestaruus
Estemestaruus, tehnyt Essi, Oona, Sohvi
Tyyliesteratsastus

2. Sisäänpääsy
Tämä on tositosi tärkeää, lukekaa huolella:

"
Kilpailijoita ja avustajia pyydetään tulemaan sisään pääaulasta. Vain siellä on meillä oma pöytä, josta tarkistamme osallistumisenne ja annamme ilmaisen lipun. Ilmainen lippu toimii kutsuna. Tarvitsette sitä varten mukaan henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai Kela -kortin. Todistusta ei välttämättä käytännössä tarvitse näyttää kenellekään, ellei joku tule tarkistamaan lippuanne. Kutsulippu toimii niin, että tarkistamme osallistumisenne kautta, että olette siihen oikeutettu. Sitten täytätte kutsulipun oikealla nimellänne ja lisäätte muut tarvittavat tiedot. Avustajat ja myyjät sen sijaan saavat rannekkeen.

Sisään pääsee klo 9. Avustajat voivat tulla tuntia aikaisemmin. Toivomme, että kilpailijat ovat viimeistään ennen klo 11 tulleet sisään ja ottaneet lippunsa, sillä infotiski siirretään sen jälkeen kepparialueelle. Ilmainen sisäänpääsy ei siis ole auki koko kilpailuaikaa!


 3. Ja yleistä:
- Tutustukaa ratoihin huolella
- Jos olet järjestäjänä, varmista, että tiedät milloin olet paikalla ja mitä teet
- Tutustu lähtölistoihin, että kisa-aamuna tiedät kertoa missä luokissa olet, millä nimellä ja numerotkin olisi hyvä tietää
- Tarkista myös viimeistään nyt, että ilmoittautumisesi ovat ok
- Jos aiot perua, tee se NYT!


Ja aiheeseen: onko teillä enää viimehetken kyssäreitä? Kaikkea voi laittaa maan ja taivaan välistä, jos en itse osaa vastata, niin selvittelen kaikille jotain vastauksia. : )

2 kommenttia:

  1. Entä ne jotka tulee vaan kattoo? Mistä ne pääsee sisään ja maksaa lippunsa? Tuun la.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin hyvä kysymys. Katsomaan tulevat maksavat lippunsa ja pääsevät sisään sieltä samasta, mistä muutkin tavalliset messuvieraat. Kannattaa vilkaista messujen sivuilta, siellä taitaa olla ohjeistusta.

      Poista