sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kysymyspostaus! Osa 1.

Kiitoksia kaikille kysymyksiä laittaneille! Niitä tuli runsaasti, että riitti kahteen postaukseen. Tässä ensimmäinen satsi, vielä saa toki laittaa lisää kysymyksiä. : )

Montako kepparia sulla on?
No sivuilla on nyt kolmenkymmenenkahden hevosen sivut, mutta on niitä nurkissa vielä joku kymmenisen lisää, jotka eivät ole enää käytössä tai muuten kuulu tallin hevosiin. : )


Pidätkö tänäkin vuonna ne Niittyjoen syyskisat? 

Kyllä on tarkoitus pitää, mutta pihamme menee remonttiin, niin nähtäväksi jää, missä muodossa ne pidetään. Pitäisin mielelläni vaikka maastoestekisat tai vaellusratsastuskisat! 

 


Missä päin Suomea asut? 
Lahdessa. Päijät-Hämeessä.

Kuinka kauan oot harrastanu keppareita? 

Tänä vuonna yhdeksän vuotta. Monena vuonna oot ollu järjestämässä sm-kisoja? :) 

Olin pääjärjestäjänä kaikkina muina vuosina paitsi tänä vuonna, eli kolmena vuonna. Tänä vuonna olin palkintovastaava. Korkein hyppäämäsi este? 
Keppihevosella 110cm, ilman 115cm. En enää kyllä saa ruhoani enää niin korkealle, metrikin alkaa jo tuntua, vaikka se menee ratanakin...

Mikä on kaikkein onnistunein itsetekemäsi keppihepoldi? 

No hohhoh, mitähän tuohonkin vastaisi... Monet hevoset ovat olleet onnistuneita oman aikansa ja tasoni tuotteiksi, mutta sanoisin, että viime vuotinen vuonistilari on ihan sieltä kärkipäästä. : )


Teetkö ikina muita käsitöitä kuin keppihevosia?

Teen. Viimeisin työ on jäätävä slipoveri ja seuraavana listalla on uusi keskiaikapuku.


Lempieläimesi ja -värisi?

Lempieläimiin kuuluu hevoset, koirat, kissat ja no kaikki kavioeläimet yleensä. : D Tykkään kovasti maanläheisistä väreistä,  kuten ruskeasta ja tummemmasa vihreästä. En ole värien suhteen kamalan nirso, mutta mistään neonväreistä en piittaa.

Keitä keppihevosharrastajia tunnet?

Täytyy sanoa, että jos rupeaisin listamaan, menisi aika pitkä aika. : D Riippuu tietysti, että meinaaki URL vai IRL.
Tähän ei löytynyt mitään muuta hyvää kuvaa, kuin Romeo & Romeo. PP:n Hannan tekemä pehmolelu ponistani. : D


Kenellä hevosistasi on kaikkein kivoin nimi?

Jaah, ehkä tykkään eniten Pyromaanista, se on niin yksinkertainen suokkinimi. : D Mutta lähtökohtaisesti en nimeä hevosiani nimillä, joista en tykkää.

Mikä on unelmaammatisi?

Se on pitkään ollut eläinlääkärin ammatti. Siinä saisi olla eläinten kanssa, mutta myös saisi toteuttaa omia akateemisia unelmia. : D 

Teddy vai fleece?

Fleece! Tai riippuu molemmista, joskus teddy on liian tönkköä tai fleece liian joustavaa. Toisaalta molemmissa kankaissa on hyvätkin puolensa... Että obla dii obla daa. : D

Musta vai kimo keppihevonen? 

Kimo. Musta on vähän tylsä väri. Toisaalta kimot oli tässä ihan vasta muodissa, niitä näki vähän liikaakin.

Lempparimuumihahmosi?

Nipsu ja Pikku Myy. Niitä tuskin tarvitsee edes perutella. : D Sen sijaan Niisku Neiti on ehdottomasti yksi inhokeistani, liikaa sievistelyä. En myöskään tykännyt feeniks-linnusta. Saa vieläkin sen teemasta kylmiä väreitä. Hyrr.

Esteet kentällä vai maastoesteet?

Ehkä kentällä, sillä se on turvallisempaa. Maastossa jos kolahtaa, niin naama tantereeseen läjähtää! 

Kuinka monta estettä sinulla on?

Tolppia lienee joku vähän alle 20 paria. Plus parit kavaletit.


Jos sinun olisi pakko tehdä vihreästä tai sinisestä kankaasta keppihevonen, kumman kankaan valitsisit?

Sinisestä. Voisin tehdä vaikka jonkun MLP:n tai sinisen yksisarvisen. : D

Mikä on lempikirjasi?
Niitä on paljon. Viimeisin uusi lemppari on Kaari Utrion "Yksisavinen". Myös Potterit, Nälkäpeli-sarja ja monet muut ovat samalla listalla.Fanitatko ketään artistia tai bändiä?

Yritin joskus nuoruudessa ganittaa ties mitä japanipoppareita ja suomalaisiakin artisteja, mutta ei se oikein ole minun juttu. Sen sijaan näyttelijöitä löytyy pitkä lista! : D

Soitatko mitään soitinta?

Soitin seitsemän vuotta kitaraa, ensin klassista, myöhemmin sointusäestystä. Lisäksi osaan soittaa välttävästi kaikkia bändisoittimia ja nokkahuilua (olin peruskouluajan musiikkiluokilla).

Siellä se nurkassa nököttää.


Lempihedelmäsi?

Banaani.

Lempivuodenaikasi? 

En oikein tykkää erityisemmn mistään vuodenajasta. Tykkään talvesta lumineen, mutta (etenkin nykytalvina, kun lunta ei näy) se pimeys ja loska alkaa tympimään jossain vaiheessa. Kevät on ihan kiva, mutta se loskaisin vaihe (jota ei onneksi tänä vuonna ollut!) on tympeä, samoin siitepölyaika nyppii. Kesä on myös mukava, mutta en tykkää liiasta kuumuudesta enkä ötököistä. Jäljelle jää siis syksy, mutta ne sateetkaan eivät hirveästi inspiroi. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti