sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Rasti seinään...

... Niittyjoen kankaiset veivät vuoden kasvattaja-tittelin Helsinki Horse Fairissa! Lare, Jäy ja Pyro sijoittuivat ykköseksi kasvattajaluokassa, ollen päivän ainoita, jotka saivat täydet pisteet 100/100! Hienot miehet! : ) Kehuja tuli suitsien koristeluista ja nauhojen suoruudesta, hyvistä tikeistä ja hevosten realistisuudesta. BIS-kehään ei päästy, sillä kasvattajaluokka oli irrallinen. (Vähän jäi harmittamaan, ettei osallistuttu yksikkökisaan, olisin saanut korjauksen pokaalittomuus-ja/tai-mitallittomuus-traumaani. : D)


Kiitoksia kaikille, jotka rohkenitte tulla nykimään hihasta, on aina kiva jutella keppihevosihmisten kanssa! Sain nyt tästä uutta puhtia kevään kisakoitoksiin! (Kalenterissa vielä Hummaus, Tampereen hevosmessut ja SM-kisat.) Jos olette menossa vielä sunnuntaina HHF:ään, niin käykää katsomassa ahal-tekeäni pisteellä K49!

Ja sitten vähän uusia kuvia sankareistamme:
 

5 kommenttia:

  1. Voi eiiii <3 Miten söpöt ponskit! Kyllä ovat palkintonsa ansainnut! Harmi etten ehtinyt mukaan niille messuille tänä vuonna, yhyy.. No, SM-kisoihin tulen ainakin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat kiittävät ja kumartavat. : ) Vielä ehtii myös Tampereen hevosmessuille mukaan!

      Poista