sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kht Rokkun ja Alveran kisat 10.10.2015

Käytiin leikkimässä Gamoran ja Idriksen kanssa kuvaajatätejä Iitissä Rokkun ja Alveran kisoissa. Kuvia löytyy täältä, kaikkia saa käyttää, kunhan laittaa copyt. Tarvittaessa poistelen kuvia, jos tuntuu, että joku ei natsaa.
 
 
 Paikka oli tosi upea keppihevoskisojen pitoon, vaikka varmasti ikää onkin jo mittarissa. Hiihtomajalla on isot sisätilat ja loputtomasti maastoa ja tasaista kenttää. Oli mukava päästä välillä lämmittelemään sisätiloihinkin, kun tuuli tuntui olevan aika vilpoisa. Vaikka paikka on suht iso, kaikki oli helppo löytää. Buffetin tarjoilut olivat laadukkaat ja kattavat, myytävääkin oli kiitettävästi. Oli mukavaa, että kisaajat saivat ilmaiset leivät kahviosta, muuten siinä ei olisi oikein ehtinyt syömään mitään. Jos jotain jäin kaipaamaan, niin hevosille kunnon karsinastoa, nyt ne makasivat vähän siellä täällä pöydillä, jota tilaa olisi voinut käyttää muuhunkin.
 
 Esteradat olivat pääsäätöisesti lyhyitä ja simppeleitä, joskin tieratkaisut olivat sellaisia, joita välttäisin ihan sen takia, että ne ovat puhtaasti armottomia ratsukoille, eikä niitä voisi oikeallakaan hevosella ratsastaa. Myös ratojen vaihtumisesta joka luokan välissä annan vähän noottia: kun on kyse näin pienistä kisoista, samaa rataa muuntelemalla saa no loputtomasti erilaisia vaihtoehtoja ilman, että esteitä joka välissä tarvitsee roudailla.

Sääli oli, ettei kisaajia ollut päässyt paikalle kuin alle kymmenen, potentiaalia olisi ollut sekä järjestelyjen, että paikan osalta ottaa vastaan paljon isompikin porukka. Palkintojen kanssa oltiin käytetty mielikuvitusta, kisaajille lähti matkaan sekä ruusukkeet, että tavarapalkintoja.


4 kommenttia:

  1. Itseasiassa laskin just et meillä olikin jopa 14 kisaajaa kokonaisuudessaan, jos myös sut, pojat ja pikku-Vilma lasketaan mukaan. :) Enemmän kuin mitä odotettiin. Kiitos kuvista ja seurasta! Ja palautteesta!

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja meillä piti olla semmoset aitasysteemin karsinoina mutta veljeni ei pyynnöstä huolimatta saanut niitä ajoissa tehtyä :D

    VastaaPoista
  3. Kivalta paikalta näyttää! Harmi että asun ihan etelässä, olisi ollut kivat kisat mihin osallistua :)

    VastaaPoista