tiistai 14. lokakuuta 2014

Niittyjoen hevoset: Spiral

Spiral oli ihan ensimmäinen suullinen- ja kolmipalainen hevoseni. Kaikki kaavat vetelin ihan päästäni ja olin lopputuloksesta aika ylpeä, harjakin oli mielestäni tosi kiva. Spiralin silmä oli ensimmäisiä tätä mallia olevia ja se oli mielestäni jo isoa edistystä. Täytteinä siellä oli muunmuassa vähän vanua, olkatoppauksia, kangasta jne. jne. : D Keppi - joka muuten on minulla edelleen säästössä - löytyi metsiköstä, jostain syystä vain tykästyin siihen, vaikken muuten fanittanut luonnonkeppejä ihan älyttömästi. Spiralkin on sellainen, että sen rotu vaihtui tinkeristä shettikseen, kun muiden hevosten koko alkoi kasvaa. Suitset ovat yksinkertaiset, mutta niistä löytyy jo avaimenperäkuolaimet, joiden kanssa olin edellä aikaani. Spiralin jälkeen syntyi Domino, vähän paremmasta kankaasta, mutta kaava huonontui. Dominolla oli vielä astetta paremmat suitset.
Spiralin kanssa tuli touhuttua vähän kaikkea. Takana on useammat estekisat ja paljon maastokilometrejä. Samalla mallilla tehtiin vielä Herra Huu, jonka jälkeen siirryin täysin erilaisen kaavan pariin.
Lopulta poni alkoi käydä vanhaksi ja aikansa eläneeksi - tallissa ei ollut tilaa, enkä häntä halunnut myydä pois, Niimpä Spiralin tie vei RIP-boksiin muiden lopetettujen seuraksi. Täytyy sanoa, että se kesti hyvin, en muista edes täyttäneeni sitä uudelleen kertaakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti