keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

TILAREITA? What?


INFOA LÖYTYY TÄÄLTÄ.
Niin. Kuten jo nopeimmat stalkkerit huomasivat (pyh, tuskin : D) alan ottamaan taas täksi kesäksi tilareita. Siitä onkin viisi kokonaista vuotta, kun tätä tein viimeksi. Huh, aika kuluu.
Miksikö? Ei, minua ei uhkaa rahapula - sain keppihevosharrastajan unelmakesätyön - vaan kertakaikkiaan haluaisin kehittää taitojani. Tiedän, että hinnat ovat monille liian kalliit, mutta laskin pääni puhki ja tuollaiseen alarajaan päädyin, että minullekin jäisi jotain käteen. Kankaiden hinnat ovat kasvaneet roimasti, siitä tämä viiden euron korotus aikaisempaan 45:den euron lähtöhintaan. Toivottavasti jotkut innostuvat tilailemaan.
  Ja asiasta kukkaruukkuun, onko täällä ketään muita kangas friikkejä? Minusta on hauskaa siivota kangaskaappiani ja järjestellä sitä, pistellä kankaat kivasti laatikoihin, ostaa uusia kankaita, viikkaille ja väntytä niitä. : D Musta tuntuu, että järjestelen kangaskaappini useammpin kuin oman huoneeni... Köh.
No ei tässä muuta. See juu!
PS Niille, jotka eivät rahavarantojensa kanssa kykene tilareita tilaamaan: iso kasa myytäviä on tulossa pian markkinoille, kun leiri on ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti