sunnuntai 25. toukokuuta 2014

SM-kisat on OHI! Huh, hoo ja höh.

 
Pahoittelen, että tämän kirjelmän kirjoituksessa on mennyt tovi, on tuolla listalla pari videotakin odottamassa editointiaan. Ketään kiinnostaisi videon fiksaaminen? : D Joo eli SM-kisoista on nyt yli viikko. Yleisenä kommenttina voisin sanoa, että kisat meni hyvin, kaikki systeemit toimi, kukaan ei hölmöillyt ja kisapaikkakin oli toimiva. Vuokraajalta tuli hyvää palautetta, ollaan kuulema tervetulleita uudelleenkin.
Sigi teki taas älyttömän rupeaman näyttelyiden hyväksi (Sonic sijoittui seitsemänneksi, joka on ihan hyvä, mutta ei nyt loistava, ehkä lopetan noiden kankaisten näyttelyttämisen. : DD)ja Mwjan teki hyvää työtä koulutuomarina. Iso kiitos muillekin järjestäjille, etenkin Liisalle, joka hoiti kolmen ihmisen hommat! Ja onnea vielä Sutullemme - menestyksekkäälle estetuomarille, joka tuli koulumestiksessä kolmanneksi! Kiitokset myös Merille, joka teki ammattimaisesti kuuluttajan homman!
Täytyy sanoa, että kisatunnelma oli hyvä, ihmiset avuliaita ja uusi systeemi maksujen kanssa vähensi perumisia huomattavasti! Toivotaan, että jotkut saa
Myyntipaikkojen pohdintaa. "Jos tossa on kuusi ja tuolla kaksi, se tekee kahdeksan ja sitten puuttuu vielä toiset..."

Vastaanotto rakenteilla

Väenpaljous ei tule kunnolla esiin näissä kuvissa, mutta kyllähän meillä väkeä riitti!
 
vat kisat kasaan tulevana kahtenakin vuonna - minä en siis kirjoitusteni takia voi hommaa kahteen vuoteen ottaa. Onnea vielä Powerpollen tallin väelle näyttelyvoitosta ja kiitoksia keppari vanhemmille muistamisesta. ; ) Iso projektihan tämä taas oli ja varsin sitova, ilmoittautumisien alusta asti on tehty töitä niska limassa ja onneksi nyt onnistuimme saamaan tuo Kivimaa paikaksi!
Sitten vuoden 2015 halukkaat järjestäjät foorumille ideoimaan!

Pitihän minun joitain vielä kiitellä, mutta nyt ei tule mieleen. : DD Jos esteluokissa olleet haluavat kuvia itsestään, kannattaa kysyä, näitä löytyy noin kaksituhatta kappaletta. : )

7 kommenttia:

 1. Löytyykö Jalla - nimisestä tytöstä kuvia, eli musta :D? Ja Jawasta?

  khtpassion@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimistä en tiedä, mutta kannattaa laittaa kuvaukset vaatteista ja hevosista sekä luokat sp:llä. : ) tyti97@gmail.com

   Poista
 2. Löytyykö kuvia minusta? Kirsikan punainen huppari, ruskeat ratsastushousut, letillä ruskea tukka ja paljaat jalat tuntomerkkeinä, olin Juniorluokassa, sekä Korkeavireessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa löytyäkin, katson kun pääsen koneelle. : )

   Poista
  2. Kyllä löytyy, laitathan minulle sähköpostia, jos haluat niitä itsellesi. Pääosin ovat kyllä tärähtäneitä/epätarkkoja. : /

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kisoja ylipäänsä löytää foorumilta tai sky:n sivuilta.

   Poista