tiistai 27. toukokuuta 2014

Kisat x 2

Meillä on ollut joku ihmeellinen kisaputki päällä, ensin oltiin Nastolassa kisaamassa ja nyt sunnuntaina käytiin pokkaamassa Kannusruohon ja Aamunkoiton kisoissa. : )

Nastolan kisoista sen verran, että kisaajia oli harmi kyllä vähän - minä, Marja, Suttu ja Sutun siskontytöt sekä joku järjestäjien kaveri. Puitteet olivat kivat, esteet vähän rajoittivat, mutta kun taisi olla tyttöjen ekoja omia kisoja, niin onhan se ymmärrettävää, että kaikki ei ole vielä pro-tasoista, mutta siitähän se lähtee. Vähän oli kommunikaatiohäiriöitä, aina me kisaajat ei tiedetty mitä meiltä haluttiin. : D Palkinnot tulivat erikoisesti yhteislaskennassa, Suttu vei voiton, itse tulin toiseksi ja Marja sijoittui kolmanneksi. Ruusukkeissa oli käytetty luovasti materiaaleja! : )

 
Sutun ja Marjanoli tarkoitus lähteä mukaan Renkomäen kisoihin, mutta molemmille tuli esteitä, eivätkä he päässeet. Niimpä laitoin kisa-aamuna Liisalle viestiä, että lähteekö hän mukaan ja sitten me käytiin noukkimassa Liisa kotoaan. : D Kisajärjestelyt olivat hyvät, rata oli tiukka, mutta yksinkertainen sekä homma toimi muutekin mallikkaasti - ei valittamista. Itse sain kotiin kaikkien neljän luokan voitot (oikea ilonpilaaja : P) ja Liisan tilille kertyi kaksi kakkosta ja yksi kolmonen. Vaikka säät eivät suosineet ja kisaajia oli paljon perunut, olivat kisat tosi mallikkaat! : ) Valitettavasti minulla ei ole tuolta kuvia, en tiedä haluanko nähdäkään. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti