sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kht Fourwaysin ja Grimlockin estekisat 17.11.2013

Otettiin ja lähdettiin kisaamaan. Tällä erää oltiin vain sisarusten voimin, Suttu ei päässyt paikalle ja Helmikin taisi jäädä jonnekin matkalle. : D


Ilma oli muuten unelma, mutta tuuli oli _kamala_ (kuulemma n. 8 m/s, puuskissa jopa kovempi) josta johtuen kisat pidettiin pienemmällä kentällä. Silti vaikka oliin talon takana suojassa puomit lentelivät ja tukka meinasi päästä lähteä (huomatkaa kuvissa vastatoimena huppu hirtettynä päähän). Kisat olivat hyvin järjestetyt, enemmänkin osallistujia olisi mahtunut luokkiin, mutta kivaa oli. : ) Ei mitään valittamista, vaikka hämäläisittäin tutustuminen uusiin ihmisiin oli vähän hidasta. : DSijoitukset seuraavat:
Ristikko:
2. Pyromaani & Tyti
Ei sijoituksia Marjalle Pokulla tai Jutilla eikä Tytille Impulla.
Ristikko meni vähän penkin alle, unohdin Impun kanssa radan ja Pyrolla lähti vähän lötkösti eteenpäin, joten sijoitukset tuollaiset. Marjan suoritukset olivat hyviä ja tasapainoisia, seura vaan oli niin kova, ettei palkinnoille päässyt.

50-60cm:
1. Pyromaani & Tyti
Ei sijoitusta Parisilla. Nyt meni jo paremmin, vaikka Parisilla tuli hitusen hitaat tiet.
60-70cm:
1. Paris & Tyti
Impulla ei sijoitusta, kun meinattiin ryssiä. : D Muuten meni hyvin.
70-80cm:
1. Imppu & Tyti
2. Paris & Tyti
Tämä meni tosi hyvin, vaikka hypyistä tuli huonojen teiden takia tosi rumia. : D
Repesin kommentille "Viimeinen luokka, 70-80 cm, olikin jo haastava! Luokassa oli vain kaksi osallistujaa, Tyti ja Sini. Luokan voittajaksi ninjaili puhtaalla radalla Tyti ja Mission Impossible. Toisena oli myös Tyti ja N.J Paris - Mon Amie. Kolmantena oli Sini ja Brown."Kaikki kuvat by Tia.
Isot kiitokset vielä järjestäjille! : )p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti