sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Inspiraatiota?

Olen tekemässä ihan pikkuista kimoa ratsuponitammaa (mahdollisesti myyntiin tuleva). Inspiraatiota vain puuttuisi. : / Jos saisin tehtyä tämän ponin valmiiksi, innostusta olisi tehdä uusi rescue-poni, jos jollain olisi sopivanlainen poni, jolla ei ole enää käyttöä tai on pahasti rikki. Ideahan on sellainen, että  korjaan hevosen "pinnalta" eli esim. teen uuden harjan, merkit tai vaikka silmät tai "kokonaan" niin, että puran hevosen osiksi ja ompelen uudella kaavalla uudelleen.
Pyrin pitämään hevosen mahdollisimman alkuperäisen näköisenä. Voin tehdä joko niin, että korjaan hevosen omistajan pyynnöstä (pientä korvausta vastaan) tai otan vastaan tai ostan pienellä hinnalla (vaikka alle 5€) sopivanlaisen hevosen, ulkonäöllä ei ole väliä. Ostan vain kangashevosia laadukkailla kankailla. Hevosten ulkomuoto tulee muuttumaan ja myyjän on hyväksyttävä se. Valitettavasti en voi taata, että jos korjaan hevosen, että siitä tulisi juuri omistajan ajatusten mukainen, siksi ottaisin mieluiten hevosia, jotka voisin ostaa.
Tässä näyttöä: (Nämä ovat jo useampia vuosia vanhoja...)Pintamuutos:
Moonstarin silmien vaihto (tästä on siis useampi vuosi).
Moon star
       
Ennen ja jälkeen. Eli silmä irroitettiin ja pienennettiin hitusen realistisemmaksi. Nyt muotoilisin silmän paremmi, mutta tuolloin se ei ollut niin tärkeää...Täysmuutos:Kirpputorilta ostettu poni. Tehtiin täysmuutos, kaksipalaisesta kolmipalaiseksi. Kaikki materiaalit alkuperäisestä hevosesta.
Tästä lähettiin. Tosi söpö poni, mutta vähän liian suuri omaan makuuni. Löytyi siis kahdellakymmenellä sentillä kirpputorilta. Ajattelin, että tämä poni ansaitsee uuden elämän!

Silmät ja korvat irti, samoin keppi. Onneksi silmät irtosivat helposti, siinä voi tulla muuten ongelmia!
Harja irti ja täytteet ulos...
Saumat auki...

Lopuksi sitten jatketaan, kuten tehtäisiin uutta ponia.

Valmis poni!


Tämä ei siksi ole sivuillamme, että haluaisin vain yhden tai kaksi ponia kunnostukseen ja näin vähän epävirallisesti. Joten olisiko halukkaita?

3 kommenttia:

 1. Vau! :DD Tosi suuri muutos

  VastaaPoista
 2. Minkä kokoinen tuo poni oli ekaks ja minkä kokonen se on nyt, kun oot tehny siitä ihan uuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaa, alkuperänen oli tosi iso kaksipalainen, about a3-kokoinen ja lopuksi se oli suunnilleen a4-paperille sopiva, vähän taisi mennä siitä yli.

   Poista