perjantai 7. elokuuta 2015

Viimeaikaisia hepomuksia

Tiedättekö, mua on viime viikot ketuttanut niin syvästi tää keppihevosharrastajien touhu, etten ole saanut blogiakaan päivitettyä. Lyhyesti: jos ilmoittaudutte kisoihin/muuhun toimintaan niin PLIIS yrittäkää myös osallistua siihen ja jos ette aio, niin perukaa edes hyvissä ajoin. ARGH.

Innostuin ilmoittautumaan Jolien ja Jennyn kisoihin, joissa oli Int II-tasoinen luokka. Eihän minulla tietysti ollut sopivan tasoista kepukkaa - GP-vuonis ei mene läpi edes minun löysillä standardeilla, eikä tuo tallin ainut pv ole tarpeeksi kovatasoinen. Niimpä uusi puokki tulemaan. : D Siitä tuli ihan kiva, kokeilin muutamia uusia juttuja. Tosin tulihan siitä aika sailastinen, muttaaah... Kuvia tulossa lisää sivuille. Suitset ovat Nadun vanhoista muunnellut vehkeet, pelhameilla.

Suomalainen puoliveriorii, Idris.

Sain sitten tilauksen pitkästä aikaa: Anni tilasi oikean hevosen mukaan pv-ruunan. Hän valmistuikin nopealla aikataululla seuraavaksi päiväksi. Ihailkaa kuvan laatua. Muuten olin aika tyytyväinen, mutta alaleuka on aika raskas, enkä kuitenkaan saanut sitä täytettyä ihan niin tiiviiksi, kuin olisin halunnut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti