tiistai 6. tammikuuta 2015

Uvan ja Gamoran suitset

Sain vihdoinkin aikaiseksi väkertää tammoille omat suitset. Hirveä homma noissa oli, vaikka annoin itselleni luvan kerrankin ihan liimata osat ompelun sijaan.
Kuolainosa on saman värinen kuin silmä.

Gamoran LG-bridlet (huomatkaa vaaleansiniset rissat) on tehty ylellisen pehmeästä tekonakahsta. Letitysten kanssa onnistuin liimaamaan turvanpäälle tulleen letin leuanpuolelle (ei näin), joten nyt koriste sitten kiertää koko turparemmin ympäri. Rissoja ja myös Uvan kuolaimia varten ottamani vaha oli jo mennyt vanhaksi ja se kostautui huonona käyttäytymisenä (muotoutui huonosti) ja kuolainten jatkuvana rikkoutumisena. Näinollen Uvan kuolaimet ovat pääosin teippiä... : D Tämä nahka oli vähän turhan ohutta ja hienoa tähän tarkoitukseen, maksoinkin palasta itseni kipeäksi...

Kuolaimettomilla. Vähän voisi remmien pituuksia vielä säätää.
Turparemmittömänä. Poni näyttää niin ponilta.
Vähän ryhtiä. Kaipaisiko otsapanta dimangeja?
Ja sitten vähän rautaa suuhun...
Suu täynnä kuolainta.
Westernvuonis.
 
Uvalle minun piti tehdä hienot nahkasuitset, mutta jouduin tyytymään tekonahkaan. Hackamoret pääsivät viimein käyttöön ja pääsin taas tekemään kanget. Ideana on, että samaista osista syntyy monenlaiset suitset ja ne mieluusti myös käyvät useammalle hevoselle. (Kisoihin mennessä voi ottaa vaikka joka luokkaan eri suitset, vaikka ne ovatkin ne samat, muhahah.) Pelkään vain pahoin, ettei tuo massa tuolla alla kestä suurempia - siksi ei pakkasratsasteluja näillä!

4 kommenttia:

 1. Pidätkö kesäleiriä 2025?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, jää nähtäväksi. Vaikea ennustaa kymmenen vuoden päähän, mutta 2015 pidetään.

   Poista
 2. Paljonko 2015 leiri maksaa ja paljon osallistujia otetaan ja millon se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä ilmoitellaan ajallaan. Suunnilleen samana kaikki pysyy.

   Poista