maanantai 10. marraskuuta 2014

Kysymyspostaus

Tässä tämä töräys sitten olisi. : ) Osa  kysymyksistä oli jo käsitelty aiemmissa postauksissa, eli niistä löytyvät vastaukset (linkit edellisessä postauksessa).


Oletko sijoittunut kisoissa tänä vuonna?
Olen, Kannusruohon ja Aamunkoiton kisoista mukaan tuli kaksi ykköstä ja kakkonen, keväällä samoista kisoista neljä ykköstä ja yksistä pienemmistä Nastolalaiskisoista kakkonen. Ai niin ja keväällä Sammalkorven leirikisoista ykkönen. Eli onhan tässä tullut kisattua näin veteraaninakin. : D Näyttelyissä on tänä vuonna myös ollut menestystä, etenkin Jutin ja Hampsterin kohdalla. 

Onko sinua kiusattu kepparien takia?
Ei ole ikinä. Olen vähän sellainen luonne, ettei minua olla osattu ikinä kiusata (koputetaanpa puuta) tai vähintään ei ole uskallettu kiusata. : D Tai sitten vihjailut ovat kimmonneet takaisin, eivätkä ole jääneet sen suuremmin pesimään. En kuitenkaan ole kertonut luokkalaisilleni nyt lukioaikana keppihevosista - ne tietävät, jotka tietävät ja loput pitävät muutenkin omituisena. : D Ainoa keppareihin liittyvä kiusaaminen on tullut jollain tavalla harrastajien puolelta, ei ulkopuolisilta.
"NUUT!". Minäkö outo. EEEI kaai.Minkä ikäinen on Marja?
Marja on nyt 12.

Viimeksi tehty tilari? 
Vuonisorii. Itse tykkäsin siitä kovasti. Tämän jälkeen suljinkin saman tien tilareiden oton, kun alkoi noita omia projekteja kertymään.Novitan Rumba tai Novitan Rose Mohair? (lankoja ne ovat)
Riippuu, että mihin tarkoitukseen. Mohairista en ikipäivänä tekisi sukkaponia, rumbaa taas inhoan harjoissa - jostain syystä en vaan tykkää siitä karvaisuudesta - ei vaan ole mun juttu. Ehkä siinä on se latistuminen tai liika pörröisyys, mutta ehkä pitäisi kuitenkin pistää ennakkoluulot syrjään ja joskus vielä tarttua rumbaan harjalankana. Mitä tulee sen sukkahevosominaisuuksiin, niin se on huippulanka tällaiselle karvakasafriikille. : D Mohair taas on kiva kiva, realistinen harjalanka, joskin letittäessä ei mikään kaikista paras.

Teetkö vielä lisää keppari kirjoja?
Jaapatijaa. En varmaan, mutta en uskalla mitään luvata. : D Haluaisin ehkä kirjoittaa keppihevosten historiasta, ehkä romaaninkin...


Kuinka usein ratsastat keppareilla? 
Nykyisin aika harvoin, varsinkin näin talvisin. Pari kertaa kuukaudessa on minimi, varsinkin jos ei ole ketään muita innostamassa. 


Minkä hevosen edellisestä liikutuskerrasta on kauiten? 
Kesällä (heinäkuussa?) liikutin viimeksi kaikki. Joten niin kauan on joidenkin eläkeläisten - mm. Kuunpojan ja Rosen liikutuksesta.

Ja sitten kaikken kiinnostavin: Tykkäätkö sienestää? 
En juurikan, pieninä erinä sienestys tai marjastus menee, mutta pidempinä aikoina selkä tulee kipeäksi. : D Täytyy myöntää, etten juuri ole sienestellytkään, jos niikseen tulee.

Mikä on lempiruokasi?
Spagetti ja jauhelihakastike. : 3 Harva ruoka on sellainen, joka ei kelpaisi.

2 kommenttia:

  1. Hih, en tiedä miksi, mutta muistutat kovasti sisartani! :D

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja hyvä ilme tos kuvas :D

    VastaaPoista