lauantai 8. helmikuuta 2014

Pahoittelen radiohiljaisuutta...

viimeaikoina on nimittäin tapahtunut paljon. : ) Sain viimein päätettyä, että kesän puolella Niittyjoki muuttaa lopullisesti pois nettisivu.org-palvelimelta ja siirtyy omalle domainille. Nyt sitten enää vertaillaan parhaita vaihtoehtoja webhotellien joukosta.

Muistatteko vielä sen kimon, jota värkkäsin ennen joulua? Se on yhä kesken. : D En ikinä jätä hevosia kesken, mutta nyt kun tuli noita tilareita sekä Jäy (siitä lisää myöhemmin) väännettyä, se sitten jäi. Yritän saada sen valmiiksi ennen SM-kisoja. : D

Sitten se Jäy. Juti varsoi terhakan orivarsan, isänä Iisantallin Nipsu. Kuvia ja sivuja en vielä ole ehtinyt tekemään, mutta nekin pitäisi lähitulevaisuudessa ilmestyä. Kokonimeltäänhän tämä voikko tähtipää on "N.J Mockingjay", tuttavallisemmin Jäy.

Entä se video, jota lupailin? Niinhän siitä kävi, että Windows liven elokuvatyökalu tuhosi - kirjaimellisesti - koko höskän, joten joudun aloittamaan editointia alusta. Huoh. Ehkä saan innostusta kesällä viedä sen loppuun. : P Ellei joku blogin lukijoista ole kiinnostunut editoimaan sitä puolestani? Ihan kivaa materiaalia löytyy.
Ah, miten ihana pysäytyskuva. Kiva käsi Tyti, kiva käsi!


Noh, siinä oli kuulumisia. Mitens te, hyvät lukijat? Oletteko tulossa SM-kisoihin? Millaisia odotuksia tulevalta vuodelta? Olisiko jotain, mitä ehdottomasti haluaisitte blogiin? Entä tuleville sivuille?

7 kommenttia:

 1. Nälkäpeli ollu kovassa kulutuksessa?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Köh, linkki meni äske väärin, eli ponin sivut löytyvät täältä: http://hevosetnj.webs.com/Jay/index.htm
   Ja joo, idea nimeen tuli viimeisimmästä nälkäpeli-elokuvasta ja joululahjapaketista tulleesta matkijanärhi-korusta. : )

   Poista
 2. Tullaan varmaan SM-kisoihin ;)

  VastaaPoista