sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Niittyjoen tallissa...

-- on tehty tämän kesän aikana suuria muutoksia. Varmasti näkyvin niistä on tuo tallin maalaus. Jotkut eivät ole edes huomanneet värin vaihtoja, toiset taas ovat järkyttyneet:"MITÄ, siis maalasitteko te sen MUSTAKSI?". Kunnia maalausprojektista menee äidilleni, joka jaksoi sitä kesällä maalata. Väri on muitaakseni "sauna", joka on läpikuultava (todella) tumman ruskea. Ikkunan puitteisiin tulee vielä valkoiset maalit, muutan mökki alkaa olla ulkoa valmis (näiden neljän vuoden jälkeen : D). Minusta väri on tosi hyvä, sopii pihaan. : )



Tarhoihin olen pistänyt säälittävät uudet "puuaidat". Ehkä ensi kesänä jaksaisin tehdä ihan laudasta pois otettavat,mutta kiinteämmät vaihtoehdot. : D


Hevosille on vihdoin ja viimein laitettu kullekin omat naulakot suitsille, jotta ei tarvitse aina etsiskellä samoista kasoista solmussa olevia suitsia... Enää nimilaput puuttuu!

Vieraileva tähti - uusi vuokrapaikkalainen. Minulla ei ole normaalisti tapana ottaa vuokralaisia, mutta Helmin painostuksen alla joutui tekemään poikkeuksen... : D
Tavaramäärä...
Tiivis tunnelma



 

Talliin tuotiin harjausteline, jossa muutamat vanhat asukin oleskelevat, ennen kuin niille löytyy uudet kodit. Tallissa on nyt todella tiivistä, isommissa karsinoissa on useampikin asukki.

 
 

4 kommenttia: